Βιβλιογραφία

Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν

Σε αυτό το μυθιστόρημα ο Kay καταπιάνεται με μια χώρα που θυμίζει τη Γαλλία στα τέλη του Μεσαίωνα, όπου ο κώδικας των ιπποτών και ο πολιτισμός που ανέθρεψε επιτρέπει στους ηγέτες να είναι ταυτόχρονα και τροβαδούροι και να κρατούν με την ίδια ευκολία το λαούτο και το σπαθί.

Όμως, ένας πολιτισμός φωτός, σε μια εύφορη γη πολύ εύκολα μπορεί να γεννήσει το φθόνο. Το Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν είναι μια ιστορία πολέμου, θρησκευτικού και προσωπικού, όπου μια ετερόκλητη ομάδα ηρώων -από μισθοφόρους με μυστηριώδες παρελθόν μέχρι πονεμένους άρχοντες- θα κληθεί να υπερασπιστεί μια ολόκληρη χώρα και όσα αυτή πρεσβεύει. Είναι όμως και μια ιστορία επανασύνδεσης με όλα τα αγαπημένα πράγματα που θεωρούσαμε κάποτε χαμένα.

Το Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν γράφτηκε το 1992 και αμέσως ενθουσίασε τόσο τους φανατικούς φίλους του συγγραφέα όσο και τους κριτικούς. Το Publishers Weekly το χαρακτήρισε ως «ένα υπέροχο, υποβλητικό μυθιστόρημα και συνάμα ένα ξεχωριστό έργο της λογοτεχνίας του φανταστικού» προσθέτοντας πως «ο Kay περιγράφει ένα φανταστικό Μεσαίωνα και ζωντανεύει έναν κόσμο πλημμυρισμένο από αγάπη και μουσική, μαγεία και θάνατο.»

Παράλληλα, το Kirkus Reviews αναφέρει: «Ο Kay πλέκει όλα τα νήματα σε μια πανίσχυρη ιστορία με σπουδαία γεγονότα που αναπαριστούν πλουσιοπάροχα το μαγικό του βασίλειο. Περίτεχνο και πειστικό, το Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μυθιστορήματα του φανταστικού εδώ και πολλά χρόνια.»

Το Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν είναι ένα βιβλίο γεμάτο μουσική, έρωτα και ανδρεία. Αυτά τα συναισθήματα έχουν εμπνεύσει δεκάδες θαυμαστές να μπλέξουν τις χορδές τους και να τραγουδήσουν για την ομορφιά της Αρμπόν, όπως τη ζωγράφισε στις σελίδες του ο Καναδός…

Αποκτήστε το εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.